måndag 29 september 2008

Annas septemberbidrag


Fick inte plats med nån journaling... Nån som har nån idé på hur jag kan göra? Vill ju kunna kommentera att jag ser ut som Stina i Saltkråkan i 1:a klass och att jag hade mysbyxor och betty boop-tröja i fjärde klass och att det var mode med farfarströjor i sjunde. Ännu roligare är ju att vid 1:a klass och 3:e klass-fotona var våra föräldrar med och snyggade till oss innan!!! :D

5 kommentarer:

Pamela sa...

Det enda sättet jag ser är dold journaling.. Men det kan ju bli knepigt eftersom fotona är klistrade direkt på de färgade papprena.. Beroende på hur du fäst de gröna/röda/gula/blå papprena kanske du kan göra ett snitt och stoppa in en liten flik där? Vore tufft, för då får du en dold journaling per foto :)

//en fundersam Pamela

Anna sa...

Ja det var ju en idé... synd att jag inte fått tag i den önskade Slot punch tool som Brunsons ev kunde beställa åt mig (har inte fått svar än). Den hade funkat superbt! :)

Pamela sa...

Anna: Slot punch vaddåförnåt? och hur funkar en sån?

förresten! vart kan jag få tag i tidskriftsamlare i 12"*12" med avdelare? Det var lite snack om det här tidigare på bloggen och nu har jag kommit på att jag behöver precis såna!

Kram Pamie

Anne sa...

De brukar finnas i olika scrapbutiker. ska du neråt snart? brukar ju gå att beställa på nätet med annars :-) Cropperhopper heter de :-D

Anna sa...

Det är en sån här: http://www.makingmemories.com/Products/detail/slot-punch